Hónapok óta minden egyes nap hullafáradt vagyok, főleg délután, használhatatlan leszek. Mit tegyek?
Egyetemista lány vagyok, 6-7 órákat alszom, de ez eddig is így volt, és sosem jelentett problémát.
Reggel még nagyjából élénk és fitt vagyok, de délutánra leblokkol az agyam. Tanácstalan leszek, fogalmam sincs, mit kellene tennem. Ha a jegyzeteimet tanulom, a szemem rövid időn belül úgy ég, mint a katlan. De csakis délután. Nem tudok a hobbijaimra koncentrálni, semmi nem köt le, és az érzelmileg olyan sivár leszek, mint a sivatag.
Nem segít frissítő zuhany, sem séta, sem bármilyen testmozgás. Úgy érzem, kipurcanok, de aludni nem tudok napközben, mert minden neszt észreveszek.
Ki volt már hasonló cipőben? Mit tegyek?
Köszi a tippet, de nem vagyok mániás depressziós vagy pánikbeteg.
Az ára egyébként is elég borsos. Sosem adnék ki egy gyógyszerért 10 rugót. Inkább elmegyek belőle megmasszíroztatom magam párszor.
Tegnap azt találtam ki, hogy kora délutánonként ha törik, ha szakad, alszom vagy 1,5-2 órát, és tényleg sokkal jobban lettem tőle. Zene mellett sokkal egyszerűbb elaludnom. Azok miatt írom ezt le, akik esetleg ehhez hasonló problémával küzdenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!