Antibiotikumon felnőtt 30-asok, most milyen az egészségi állapototok? Vannak krónikus betegségeitek? Mik azok?
Mandula gyulladásra szedtem sok antibiotikumot gyerek korban.
Aztán évekig gond volt az emésztésemmel.
Most alacsony a vérnyomásom, enyhe szívritmus zavarom van és kezdődő diabéteszem.
Hogy ezeket lehet e az antibiotikum rovására írni azt nem tudom.
Kicsit bizonytalan vagyok, hogy hozzám is szól-e a kérdés. 36 éves férfi vagyok, de nem nőttem fel antibiotikumokon. Öt-hat alkalommal szedtem talán egészen 31-32 éves koromig. Viszont egy rákbetegséget azért krónikusnak neveznék. De nem hinném, hogy összefügg.
Ha úgy érzed, hogy ökörséget írtam, akkor finomíts a kérdésen...
én kisgyerekkoromban szedtem mindeféle baromságra antibiotikumot, volt hogy olyan arcüreggyulladásom volt, amit csak egy nagyon erős antibiotikum tudott levinni.
amióta elmúltam 10, szinte csak egy-kétszer használtam antibiotikumot, tényleg vesegyulladásnál kétszer.
A hólyagom érzékeny a bacikra évek óta, de nem szedek rá semmit, hanem amikor érzem h fájni kezd, meleg sós vízbe ülök, többet iszok és vörös áfonyakapszulát szedek. azóta tünetmentes vagyok.
Engem egy felnőttként kapott antibiotikum nyírt ki teljesen.
33 vagyok. 31 évesen kaptam egy Augmentin kúrát, azóta tejcukor érzékeny vagyok.
A bélflórámat teljesen hazavágta.
Hát ez elég nagy kreténség, mert a kúrát végig kell szedni, mert a gyógyszer hatásossága úgy van bizonyítva. Ha nem szeded végig, tulajdonképpen szuperrezisztens baktériumokat fejlesztesz ki... saját magadban!
Ez súlyos hiba!
---
A másik válaszoló: az antibiotikumoknak semmi köze a vaksághoz vagy a dioptriákhoz, a szem ilyetén anatómiai eltéréseit nem kémiai folyamatok idézik elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!