Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak, ha utálom,...

Mit csináljak, ha utálom, hogy megérintenek?

Figyelt kérdés
Körülbelül három éve utálom, ha akárki hozzámér. Ha valaki megölel, akkor már csak arra tudok gondolni, hogy mikor fog már elengedni. Még a családomat sem engedem közel magamhoz, csak a legjobb barátnőmet. Tisztába vagyok vele, hogy ez nem normális, de mit csinálhatnék? L/14
2012. aug. 16. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Haptefóbiának hívják. Félelem az érintéstől. Szerintem valamien pszihológiai oka lehet.
2012. aug. 16. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok ezzel!

tavaly találkozgattam egy fiúval,tetszettünk egymásnak és ő megakarta fogni a kezemet de én elhúztam,többször is megszerette volna fogni,de én nem engedtem(járni akart velem)meg engedtem,hogy megöleljen,azt sem,hogy megpusziljon.

Én sem szeretek ölelkezni illetve nem szeretem ha hozzám nyúlnak,megérintenek.de én már régen is mindig ilyen voltam.Ha anyum megérinti,mondjuk a vállamat én arrébb lépek,mozdulok.

De viszont nekem vannak lelki problémáim és túlságosan is visszahúzódó vagyok,sajnos.én sokáig azt hittem,azt hajtogattam,hogy engem mindenki utál(az iskolában mindig kiközösítettek,piszkáltak).

Te is az a szerény,visszahúzódó lány vagy?

vagy talán te is úgy érzed,hogy kevesen szeretnek,vagy kevés szeretetet kaptál?

mivel nem ismerlek,ne3m tudom milyen vagy,hogy félénk vagy talán... nem tudom,de azt tudom ajánlani,hogy keress fel egy pszichológust!és beszélgess vele,ő tud jókat mondani!

2012. aug. 16. 18:55
 3/3 anonim válasza:
a verést szereted ?
2012. aug. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!