Utálom a telet. Ti is?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 20:41
1/9 anonim válasza:
É is utálom,főleg amikor havazik.
2/9 anonim válasza:
A telet és a hideget nem.De szeretem a kandalló melegét,szeretem mikor esik a hó,szeretem benne a karácsonyt,szeretek a jégen csúszkálni.
4/9 anonim válasza:
Én szeretem a telet (jobban mint a nyarat) , egyedül azt nem szeretem mikor csúszik az egész járda... :D
5/9 anonim válasza:
a télben csak a hideget, a latyakot, a csúszós utakat utálom... a többi elmegy... meg azt utálom, hogy nem lehet csak úgy pólóban-nadrágban rohangálni az udvaron...-.-
6/9 anonim válasza:
néha.attól függ mit.a megfázásokat,betegségeket,a fűtést nem.a havat igen,a karit is.:)
7/9 anonim válasza:
nem csak a telet. kb szeptembertől májusig olyan tüneteim vannak, mint egy súlyos depressziósnak, ki sem megyek a házból ha nem muszáj, aztán májustól szeptemberig jól vagyok. pedig nem vagyok diák, már 30 éves vagyok.
8/9 A kérdező kommentje:
A karácsonyt és a havazást én is szeretem benne, meg a jégvirágok is szépek. De annyira büdös a városi szmog... :(
2011. nov. 24. 23:03
9/9 anonim válasza:
Mindennek van jó és rossz oldala.
A télnek pl a jó oldala, hogy lehet szánkózni, hülyülni, hógolyózni.
A rossz meg, hogy 50 réteget fel kell húzni, hogy ne fázz, meg hideg van, könnyebben terjednek a vírusok is, könnyebb megfázni.
Szóval nekem semleges, de a nyarat mindig jobban kedveltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!