Rendkívül utálom a telet. Mit tegyek, hogy valahogy mégis ne utálattal "vészeljem át" a téli időszakot?
Miért lenne az nyafogás, hogyha valakinek vannak érzései és mer róluk beszélni. Amúgy a kérdést akár én is feltehettem volna.
A belemből utálom a telet és nem vigasztal és nem látom szebbnek azért, mert ez természetes, meg mert ezen az éghajlaton lakunk. A télben szép, amikor havas a táj, de ezzel gyakorlatilag lezárhatjuk a tél jó oldalát és eléggé sovány vígasz ahhoz a sok szarhoz képest, amivel együtt jár.
Pl nekem egy cabrio sportkocsim van, amivel imádok autózni és nagyon frusztrál, hogy hónapokig nem használhatom. Nagyon szeretek futni, kocogni járni, amit jégen meg hóban nem merek, mert nem akarok elesni. Szeretünk a kutyákkal sétálni, de nem a sárban!!! Azt rühellem, amikor tiszta csatakosak, mint a mocsári disznó. Napimádó és napsütésmániás vagyok. Tehát a télutálatot én kiegészítem minden olyan jelenség utálatával, ami megfoszt a napsütéstől. (ború, eső, köd stb) Én kifejezetten a tavaszias, nyárias szabadlevegős programok függője vagyok. Minden ehhez köt, a futás, kutyasétáltatás, kirándulás, autós túra (kabrióval), strand, kerthelyiséges éttermezés, szabadtéri koncertek stb stb stb. Tehát nekem minden olyan tényező az ellenségem, ami megakadályoz az általam kedvelt dolgok kiélésében.
Ja és férfi vagyok, aki nem egy fadarab, hanem érző lény. Most pl a fejfájást érző, hála téltábornok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!