Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez is pánikbetegség vagy mi...

Ez is pánikbetegség vagy mi lehet? (megy a kéz)

Figyelt kérdés

1,5 hónapja voltunk sürgösségin olyan tünettel,hogy szorított szúrt a melkasom és gyakran tört rám heves erős szívdobogás..aztán nemtaláltak semmit..volt EKG,vérvétel,vérnyomás stb...nemtaláltak semmit..

Gyanítottam hogy pánikbetegség vagy tünet de megnyugodtam hogy testileg semmi bajom ezért heves szíverrés szorító melkas tüneteim elis multak..De viszont ha nem mozgok és lefekszem az ágyban pl. akkorérzem ahogy lüktet a szívem és nemtudom elterelni a gondolataim róla..ezért szorongok is :SS meg néha beszúr a bordáimnál de ez meg talán idegbecsipődés vagy nemtudom de ezcsak ha úgy mozdulok akkor jön elő pár percre..Még ezsem érdekelne annyira csak most hogy lehült a levegő egyből olyan a kezem és a lábfejem mint a jégverem..najó azért azt nem de elég hűvös :SSS olvastam valahol hogy ez lehet stressztől is de nemtudom:SS

Szerintetek ez pánikbetegség?? vagy mivan velem??:/

az értelmes válaszolóknak előreis köszönöm!!!meg a kéz!!

2012. aug. 15. 22:25
1 2
 11/16 Ilyent ***** válasza:

Ezt nehéz kordában tartani.

De a legfontosabb ebben a betegségben, hogy ne félj a haláltól. Ez lehet bizarr. De ha szúr a mellkasod meg a többi akkor várd a halált és tedd a dolgodat.

Semmi nem lesz mert az agyad generálja ezt a dolgot.

És majd utána döbbensz rá hogy csak elmúlt mégsem haltál meg.

2012. aug. 15. 23:09
 12/16 A kérdező kommentje:

hát tényleg az.:D

de mostmár összekapom magam!

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!

2012. aug. 15. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
A pánikbetegségtől van a hideg végtag érzésed. Nekem is ugyanez volt. Arra kell törekedned, hogy megnyugodj! Ez a hideg érzés hónapokig is eltarthat, de nem veszélyes. Igyál napi három pohár citromfű teát és szedjél B vitamin komplexet.
2012. aug. 15. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, a leírtaknál alaposabb orvosi kivizsgálás kéne. Kérdezd a háziorvosodat! Legalább egy pajzsmirigyet nézzen. (TSH hormont) Egyébként az ilyen kezdődő pánikszerű élmények kiiktatására remek az autogén tréning. Keress rá a neten! Kb. 12-15 alkalommal kell felkeresni egy oktatót, és életre szóló segítséget kapsz. Tarts ki, megoldódik majd minden!
2012. aug. 16. 13:35
 15/16 anonim válasza:

Hello, ismerősek a tüneteid, de ne aggódj! Gondolkodj el azon, hogy mi az az életedben, amin változtatni kellene és kezdj el változtatni! Ha nem sportolsz valamit, akkor kezdj el sportolni!

Írtam a saját történetemről egy pár oldalas cikket, olvasd el, ha gondolod:

[link]

2012. aug. 26. 17:31
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm elis olvasom!!

egyébként rendben érzem az életem és sportoltam is..

most hagytam abba nyáron ez miatt..

arős gyanúm van rá hogy mi miatt alakulhatott ki elhunyt családtag is kiválthat ilyet ha jól tudom :(

2012. aug. 27. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!