SOS Pánikbetegség? Nagyon félek
Figyelt kérdés
tüneteim: hányinger, szédülés, gyengeségérzet, fejfájás, végtag bizsergés, fej bizsergés, néha mintha nem kapnnék levegőt. valakinek volt már ilyen?2012. júl. 12. 17:47
1/11 A kérdező kommentje:
Mindig azon jár az agyam hogy valami nagy bajom van és megfogok halni, és szorongok egész nap.
2012. júl. 12. 17:47
2/11 shoona:D válasza:
lehet alacsony vérnyomás vagy szívroham előjelei
3/11 shoona:D válasza:
és lehet hogy pánikbetegség is
4/11 A kérdező kommentje:
szivroham?? de hát nekem ez már 1 hete tart...
2012. júl. 12. 17:51
5/11 A kérdező kommentje:
felálláskor mindig megszédülök.
2012. júl. 12. 17:53
6/11 shoona:D válasza:
az alacsony vérnyomás,nekem is az van :)
7/11 A kérdező kommentje:
és okozhat olyat hogy bizsergő érzést érzek a kéz és lábfejemen illetve fejemben? mert elég idegesitő érzés...
2012. júl. 12. 18:07
8/11 anonim válasza:
nekem volt már extrém alacsony vérnyomásom de nem zsibbadtam csak szédültem, elment a látásom és vizszintesbe kerültem... Nem ártana egy alapos kivizsgálás. Ha pánikbeteg vagy is kéne doki.
9/11 anonim válasza:
Ha hirtelen felálláskor van a szédülés akkor vérnyomástól lehet
10/11 A kérdező kommentje:
már szerintem megfejtettem a problémát, alacsony lehet a vérnyomásom mivel keveset iszom. fáj a gerincem és a nyakam amitől bizsergő érzést érezhetek. köszönöm a válaszokat holnap megyek dokihoz
2012. júl. 12. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!