Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek. Pánikbetegség?...

Nagyon félek. Pánikbetegség? Hipochondria?

Figyelt kérdés
Elkezdtem pánikolni, mert mostanában minden "véletlenül" egybeesik. Fura mód az elmúlt héten, az összes exbarátnőm felkeresett. Emellett elég furcsákat álmodok - de nem velük kapcsolatban. Majd ha valami már nem úgy van ahogy az lenni szokott, azt hiszem, hogy az valami jel, vagy valami rossz fog történni. Ma olvastam egy pár weboldalt, és mindenhonnan a halál szó, vagy azzal kapcsolatos dolog mutatkozott elém. Ez vajon azért lehet mert máskor nem figyelek fel ilyesmire ? Esetleg túlreagálom ? Félek...
2010. jún. 6. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen tüneteim és én sem tudom pontosan mi okozhatta.Nekem barátok segítségével és önerővel sikerült leküzdenem.Ma már nincsenek ilyen tüneteim.Azt ajánlom, hogy akikben bízol meséld el nekik, hogy mik történnek veled mostanában és ha ők valóban szeretnek segíteni fognak neked.De az is nagyon fontos, hogy te is próbálj meg segíteni magadon!Mondogasd azt, hogy nincs semmi baj, minden oké, stb.Rendbe fogsz jönni!!!
2010. jún. 6. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de annyira ijesztő. Itt ez a sok "véletlen" egybeesés, furcsaság és folyton csak arra tudok gondolni, hogy valami rossz fog történni. Nembeszélve arról h sokszor van deja vu érzésem, ami még rátesz egy lapáttal
2010. jún. 7. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

pszichológia szakos hallgató vagyok,szerintem ezek az üldözési mánia jelei.ha a tünetek, észlelt ijesztő jelenségek miatt már nem tudsz úgy élni, ahogy korábban, illetve ezek negatívan befolyásolják az életviteled, érdemes szakembert felkeresned, mert egyedül nem lehet kilábalni belőle.ez nem nátha, ami magától elmúlik, és egyre súlyosbodhat

minden jót

20/L

2010. jún. 8. 20:20
 4/6 anonim válasza:
0%
az igazság az hogy én nem félnék ha az összes exbarátnőm felkeresne és csak a degenerált barmok hisznek az ilyen"rossz" előjelekben. Szerintem idd le magad hányásig majd ujjazd meg magadat a tusolóban reggelre elmúlik
2010. jún. 9. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:

vegyél fel msn-re: pszichológus vagyok

kgabesz16@citromail.hu

2010. jún. 9. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
meg a 19:40-es válaszoló is felvehetne msn-re:D
2010. jún. 11. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!