Lehetséges az, hogy valakinek SEMMI baja nincsen, de mégis "megbetegíti" magát? (FONTOS)
Egyértelműen orvosi eset, mert ez már súlyos eset ahhoz, hogy ilyen gyengén egyedül összeszedje magát. Ha tényleg nincs szervi baja - ami a nehéz légzést okozhatná -, akkor pszichés eredetű ezen tünete is. Pánikbeteg révén tudom hogy mit beszélek.
Szerintem az egyedülléttől vált olyanná, amilyen. Ezt bizonyítja az is, hogy a fesztiválon jól érezte magát. Hasonlókat élek meg. 22 éves leszek és totál magányos vagyok. Nehéz eset vagyok, kevés baráttal, akik tipikus otthonülősek, én pedig mindent csinálnék, sétálnék, lógnék a városban, beülni, meginni valamit, bulizgatni, túrázni, fesztiválozni, koncertezni, egyszerűen érezni, hogy élek... ha az ilyen vágyak nem elégülnek ki, az ember mást sem érez, csak hogy megállíthatatlan sebességgel megy mellette az élet, és még csak nem is integet. Nehéz a változás, de valahogy kell.
Persze ez csak egy elmélet volt, mert nem ismerem azt, akiről írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!