Normálisan lélegzem mégis mintha nem kapnék levegőt?
Ilyen nekem is volt egy darabig. Lehetséges, hogy pszichés, mert amikor tudatosult bennem a probléma, eldöntöttem, hogy semmi bajom és hamarosan elmúlt. Tudom, így kicsit bután hangzik, hogy "eldöntöttem", de nem akartam orvoshoz menni, vizsgálatokon részt venni, hogy aztán rám olvassanak valami nem létező betegséget, mert már volt ilyen. amikor nekem ez volt, volt olyan ,hogy ki kellett mennem a levegőre járni egyet és akkor elmúlt. Aztán elkezdtem nem foglalkozni vele, nem figyelni arra, hogy hogy veszem a levegőt és azóta nem volt ilyen. Nemrég a torkomban lévő gombóccal voltam ugyanígy. Már kezdtem beparázni, hogy gégerákom van, aztán azt mondtam magamnak, hogy na ne már, miért lenne? Aztán az is elmúlt. amúgy sokat figyeled magad?
De azért felkínálok egy lehetőséget a másik oldalról is: Esetleg lehet allergiás tünet, vagy asztma, szóval, ha nem segít az A verzió, menj el a tüdőgondozóba. Szerintem ez légszomj egyébként, de ismétlem, simán lehet pszichés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!