Mégis mi a fene lehetett ez? Azóta is ettől félek.
szia!
semmi baj:) először is felejtsd el azt a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!nem a valóság volt!!!!!!!!!!!!!!ezt magyarázd be magadnak...ne gondolkodj folyton ezen, NEM volt semmi:)
ha bármikor is erre gondolsz, tereld el a gondolataidat, mond magadnak, hogy állj, nem szabad:)
gondolj szép dolgokra, a vágyaidra:)
sok erőt hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm de ez (ha jól emlékszem) nem csak álom volt. Jó fura volt de tényleg FIZIKAILAG volt furcsa érzés. ilyen szédülés vagy nemtudom. és utána is szédültem mikor felkeltem. :S
Amugy köszi a válaszokat.
szerintem nagyon mély álom volt és nagyon megviselhetett...ez lehetett ne aggódj:) próbáld meg elfelejteni, nincs semmi baj, van, hogy szinte érez az ember még ha álmodik is, biztosan hallottál már ilyenről, hogy vki szinte érezte azt, amit álmodott, gondolj erre:)
gyorsan felejtsd el, ne hagyd, hogy emiatt stresszelj:) remélem segítettem:)
sok sikert!
Köszönöm szépen :) Egyébként biztosan azért stresszelek emiatt (is) mert mint írtam 1 éve derealizációm van és ehhez szinte "jár" a pánikbetegség és a hipochondria :S :D
Bár ez logikus ha az ember el van szakadva a valóságtól így sokkal sérülékenyebb és gondolom azért törnek elő ilyenek. De már járok terápiára.
Neked nem hiszem, hogy ez volt, de azért leírom, ami eszembe jutott.
Biztosan ismered az Alice csodaországban mesét. Nos, amikor összemennek körülötte a tárgyak, illetve felnagyulnak, az állítólag egy betegségből ihletődött. Ilyen tüneteket a migrén egy fajtája produkálhat. Itt olvashatsz róla:
Amúgy nekem meg ez volt:
http://www.youtube.com/watch?v=fo139jYAFzA
12-17 éves koromig havonta legalább egyszer előjött. Akkor még nem tudtam, hogy mi ez, és minden nap rettegtem, mikor jön újra. Ha megnézem a videót, még ma is hányingerem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!