Lehetséges az, hogy valakinek SEMMI baja nincsen, de mégis "megbetegíti" magát? (FONTOS)
Aztán mire már idősebb lett semmi baja nem volt , jött a középsuli aztán azthittem már minden oké normális lett.
De mint kiderült rosszul választott sulit, sosem tanult ,ez volt a baja emiatt nem is tudott váltani. Eleinte mindig egyedül volt ami miatt még b*sztattam is. Letelt neki a 4 év idén mint kiderült mégsincs minden a helyén. 3 évig az volt csak hogy full magányos lett , szorongásos szociális félelmekkel. És tavaly óta attól szenved ,hogy állítása szerint folyton jár az agya és nem fogja fel a valóságot. sokat magyarázta nekem aztán végülis megértettem.(deperszonalizáció stb) Aztmondja mielőtt ez előjött egy csomószor olyanokat kántált magába hogy olyan elégedetlen az életével, hogy vagy éljen "normálisan" vagy inkább sehogy. Neki a sehogy került előtérbe. Persze azóta minden van neki , pánikroham , depresszió , szinte minden betegséget " magába szív " szerintem hipochonder.
Sokszor az elalvás is nehézséget okoz mert folyton pörög az agya mindig gondolkodik. Sokszor jött úgy hozzám szinte önkívületi állapotban ,hogy annyira rosszul érzi magát már nem tud mit tenni, mert ha nagyon rosszul van szinte tényleg úgy érzi ,hogy semmi sem valóságos és nem is él igazából vagy mindent csak hallucinál.
(ha mondjuk ilyesmi témájú filmet megnéz tuti előjön neki) Viszont idén nyáron 2 fesztiválon is volt ahol állítása szerint semmi baja nem volt, sőt még úgy is érezte magát mint aki tényleg "ott van". De ahogy hazajött egyből visszaesik. Hogy foghatná fel ,hogy neki semmi baja?
Igen lehetséges. Lelki okok is okozhatnak testi bajokat.
(sőt, mi több, főleg lelki okok a közvetett okai sok-sok krónikus betegségnek, és olyan tüneteknek is, amik mögött szervi elváltozást - még - nem lehet kimutatni)
Csak orvos mondhatja meg mi a baj.
Ha a nyugati (értsd: TB) orvostudomány nem talál semmit, vigyétek távol keleti doktorhoz. (szerintem ők többet tudnak, mert ötvözik a modern orvostudományt a kb 4-6 ezer éves távol keleti tudománnyal)
Kérdés, hogy a srác el akar-e dokihoz menni?
Mert ha nem...
Akkor ez nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!