Mit tegyek, ha nem tudok elaludni csak reggel 3-4 óra korul?
olyan mintha az én fejemből szedted volna ki ezeket a mondatokat!
Nekem is pontosan ugyan ez a problémám!
én mindig is rossz alvó voltam,de ez 2-3
hónapja van;én úgy hajnali 4 és 5 között tudok álatalában elaludni,de annyira elfáradok,hogyha elalszom akkor képes vagyok 12-ig is aludni,de általában 9-10 körül kelek az is eelő fordul,hogy 3 vagy 4kor alszom el,de mégis felkelek 5-6 körül és nem tudok visszaaludni.
mióta nem alszol rendesen?
én is megpróbáltam azt amit az egyik válaszoló írt,hogy 7-kor akartam felkelni de az nem sikerült.
én sem iszom energia italt...meg ilyeneket....
Én rendszeresen megyek el futni minden nap egy órát,illetve olvasok és minden nap nekem kell takarítani és még sem fáradok el annyira,hogy éjjel lecsukódjanak a szemeim.
de meg próbálok többet edzeni (napi 2 óra futás késő este és kora reggel)vagyis szerintem neked is azt kéne csinálni,hogy akár milyen nehéz is felkelni az ágyból 7-kor, de ha éjjel szeretnél aludni és nem csak forgolódni akkor érdemes. :)
én tudom hogy rohatt nehéz mert ma is és tegnap is illetve már tegnap előtt is fel akartam kelni 7 vagy legalább 8 órakkor és hiába jelzett a telóm,hogy keljek fel nem tudtam felkelni.
egyébként akkor sem értem,mert akkor is amikor nem volt ez a problémám 10 óra környékén keltem,de este kilenckor már rég aludtam és olyan is volt,hogy 12 órát aludtam.
9. válaszoló vagyok!
most így elgondolkodtam és én sosem voltam jó alvó egy órán belül sosem tudtam elaludni,mindig is nagyon nehezen aludtam el,de mostanában egyre-és egyre stresszesebbek a napjaim,eddig volt már olyan,hogy 5-ig vagy 6-ig nem is tudtam elaludni,de akkor nagyon stresszes voltam állandóan járt valamin az eszem,sokszor éjjel sírtam el magam amikor már próbáltam aludni, és ezért nem aludtam el sokáig,most még stresszesebb vagyok mint akkor,
Most rájöttem,hogy talán ezért van rendszeres éjjeli forgolódás alvás helyett és ezért nem alszom el.
azt hiszem,hogy a stressz miatt nem tudunk rendesen aludni,vagy legalább is én tuti,nem lehetséges,hogy te is azért nem alszol rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!