Mi lehet ez? Agydaganat?
Képzeld nekem ugyanez van, de nekem a jobb oldalt szúr a fejembe, és elöl a homloklebenyemnél is. De egyébként ugyanez, viszont nekem január óta fáj, voltam vele orvosnál, küldött minden felé, de a vizsgálatok nem mutatnak semmit..
viszont ha már 2-3 hete fáj a fejed, akkor inkább menj el, minthogy valami komoly bajod legyen.
Viszont mielőtt elmész, próbáld ki, hogy napi 3 litert megiszol, plusz sok gyümölcsöt és zöldséget eszel és mozogsz legalább fél órát. Lehet hogy csak az a baj, hogy nem iszol eleget vagy ilyesmi, viszont az is elképzelhető hogy vérnyomásproblémád van, azoknak szokott a tarkójuk fájni...
Azért én remélem hogy semmi bajod nincs :)
Tipikus magas vérnyomásos tünetek amiket írtál. Ezt vérnyomás méréssel ellenőrízhetet (ha nincs 5e Ft-ért egész jó csuklósak vannak, szerintem minden családban legyen).
Ha egészségesen élsz (nincs túl sok stressz, sportolsz, nem vagy elhízva) akkor ennek leggyakoribb oka a veseműködés problémája, vagy a vérellátás zavara, ritkábban hormonális zavarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!