2 hete megszédült a fejem elég sokáig. Régebben is volt már szédülésem de az nem tartott egész nap. Szerintetek lehet valami komoly pl agydaganat?
agydaganatnál általában fejfájás a tünet ami folyamatosan tart és egyre erősödik napról napra.
Valószínűbb hogy valami problémád van a halló, egyensúlyozó központban, lehet hogy a szervben. Érdemes lenne ezt orvossal megnézetni. Nyilván a szédülés okozza a hányingeredet.
Nem voltál mostanában valami hangos koncerten? mert egyik bnőmnek pl koncerttől lett ilyen, hasonló problémája.
Az is lehet hogy pl egy gerincvelői ideged sérült meg. Attól is lehet. Nem estél nagyot mostanában?
Mindenképp nézesd meg orvossal..
Én ma regisztráltam elősször,tényleg nem írtam eddig ebbe a forumba, de komolyan!!!!!!
A vérnyomásom 110/70 körül van,az igaz hogy tesi utáni nap jöttek ezek a problémák,lehet attol?
mit csináltatok tesiórán?
volt valami bukfenc vagy akrobatikus mutatvány amivel mondjuk meghúzódhatott a hátad,v. nyakad?
Mert attól is lehet szédülni.
Folyamatosan szédülsz?
Lehet inkább valami húzódésos dolog lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!