Miért ilyen gyenge a körmöm? Hogyan erősítsem meg?
Egy időben nekem is nagyon gyengék voltak a körmeim, kb. papírvékonyságú. Nagyon rossz volt, mert bármit csináltam beszakadt a körmöm. Nagyon sokmindent kipróbáltam, de semmi nem használt igazán. Aztán rátaláltam a lovely körömlakkjaira. Én a körömnövekedést serkentő lakkot vettem meg, már az első használat után éreztem jótékoony hatását. Nekem egyébként erősebb is lett tőle a körmöm, ma már sokkal egészségesebb, erősebb a körmöm és most már egész szépen meg tud nőni (korábban pl. elképzelhetetlen volt, hogy francia manikűrt csináljak, annyira rövidek voltak a körmeim, ma már ez nem jelent problémát).
Én csak ajánlani tudom ezt a lakkot, kb. 400Ft a rossmanban.
Egyébként a lovelynak van körömerősítő lakkja is, azt hiszem calcium és c-vitamin van benne, szerintem az is jó lehet!
Ezt a lovely lakkot mindenképpen kipróbálom, köszönöm.
Nem, nem rágom, és műkörmöm sincs, hogy attól gyengülne el.
Egészségesen táplálkozom, mozgok rendszeresen. Pl. napi 1-2 pohár facsart narancslevet megiszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!