Miért alszom ilyen sokat?
Évek óta rengeteget alszom, ami már egy kicsit kezd aggasztani, van, hogy 16 órát alszom egyszerre, és nincs erőm semmire, alig tudok felkelni, és egyfolytában fáradtnak érzem magam.
Nekem 7-8 óra nagyon kevés. Azt olvastam egyszer, hogy van akinek 4-5 óra is elég, és van akinek 10 óra a jó. De ez már szerintem beteges. Valaki tud egy jó ötletet erre a problémára? Gyógyszert nem szeretnék szedni!
A válaszokat előre is köszönöm! 25/L
Lassan csökkentsd az adagot, minden nap egy órával aludj kevesebbet.
Ha feszült vagy, igyál valamiylen teát pl, nekem az orbáncfű bejött, megnyugtat. Lélegezz néha mélyeket, ihatsz akár fekete teát is, az feldob, nem leszel olyan álmos, meg feszült se.
Illetve, depressziós tüneteid nem lehetnek? Mert én egykét éve voltam úgy, hogy iszonyú sokat aludtam és még utánna is fáradt voltam, és kb hobbivá vált nálam az alvás mindig ahhoz volt kedvem, és nálam depresszió volt az oka, tudat alatt úgymond át akartam aludni a rossz perceket. Merthogy álmomban nem kell idegeskednem, törődnöm semmi lényegessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!