Agydaganatom lehet?
Figyelt kérdés
hányingerem van, szédülök, néha úgy nyomást érzek a fejemben mintha beszédülne, nagyon félek, holnap megyek orvoshoz..2012. júl. 8. 18:47
11/17 anonim válasza:
elképzelhető, hogy a vérnyomás miatt van, de jobb ha kivizsgálják. Ne pánikolj mert felesleges. iszol elég folyadékot?
12/17 A kérdező kommentje:
Nem sokat iszok, az a baj hogy mindig elfelejtek inni :/
2012. júl. 8. 19:29
13/17 anonim válasza:
Látatlanban megmondom ezután tutira, hogy pszichés! :) Egyébként első válaszoló vagyok. Nyugi! persze, lehet, hogy kicsit alacsony a vérnyomásod, és ennek tüneteit, és minden másét is felturbózod egy pánik reakcióval, hogy még sokkal rosszabb legyen:) Én is pont ilyen vagyok, de legalább tudom!! Te is ismerd fel, ezt a problémát, és próbálj segíteni rajta! Ne menekülj agydaganatok rémképe mogé, mintegy megoldást keresve! Nem, nem, magadnak kell picit összekapnod magad, persze kérhetszilyen-olyan segítséget, sőt kell is, de az önerő lesz a legfontosabb. Szóval hajrá!! Fiatal vagy, mikre pocsékolod az idődet?! Én ilyenkor sokmindenre gondoltam, csak ilyesmikre neeeem!!;) Tegyél rendet magad körül, munka, iskola, lakóhely, párkapcsolat, szülők, valami nem stimmel! Merd beismerni, és merj lépni!
14/17 A kérdező kommentje:
Szia! Gondoltam már erre is! De nem reagálom túl, mert nyugodt helyzetben csakúgy hirtelen rám jön ez az érzés hogy beszédül a fejem, vagy nyom nemis tudom...és nagyon rossz...Ha nem találnak semmit, akkor biztos pszichés :/
2012. júl. 8. 19:46
15/17 anonim válasza:
Jön az látszólag nyugodt helyzetben is... A pánikbetegség kis sunyi dög! De mint modtuk, sok más apró oka is lehet, de én azért továbbra is gyanítom , hogy az én verzióm a befutó.
16/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én pánikbeteg voltam és nyugtatókat kellett szednem mert mindent beképzeltem magamnak és semmi bajom se volt....de azt hittem kigyógyultam már belőle! Nem tudom :( Mindenesetre elmegyek holnap orvoshoz...Azért ksözönöm a válaszokat!
2012. júl. 8. 19:52
17/17 A kérdező kommentje:
A nyakfájásnak lehet köze hozzá??
2012. júl. 8. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!