Mi lehet a térdemmel vagy velem? Valami baj lehet?
Figyelt kérdés
Ma mentünk apukámmal egy vendéglőbe, és ott leültünk egyik ismerősünk mellé,egyszer csak a jobb térdem fölött olyan lüktető érzést éreztem,pár másodpercenkét egyszer vagy kétszer érzem.Azt gondoltam elmúlik, de már több óra el is telt és ugyan úgy a térdem fölött lehet látni ahogy szó szerint megmozdul/lüktet vagy nem tudom mit csinál a lábam.Mi lehet az oka, akár mozgok akár nem akkor is érzem ?! Semmi fájdalmat nem érzek, csak egyszer megrándul ott, és ilyen még nem történt velem.Kérem segítségeteket.2012. júl. 2. 15:45
1/2 anonim válasza:
Én nekem is ugyan ezt csinálja,és az orvos,erre azt mondta,hogy lehet magnézium hiányom van.De én nem gondolom,hogy az orvosnak igaza van.Amúgy nem tudom miért csinálja
2/2 A kérdező kommentje:
hát most szerencsére elmúlt :) de tuti vissza fog jönni majd.
2012. júl. 2. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!