Nem tudok wc-re menni idegen helyen?
Figyelt kérdés
Volt egy igen rossz időszakom, amikor minden áldott reggel fél órát- órát ültem a wc-n, mégsem ment semmi (volt olyan is, hogy 2-3 órával indulás előtt keltem fel, hogy tudjak alkotni valamit, mégsem sikerült). Mindig a munkahelyen kellett elmennem, de akkor már annyira kellett, hogy szinte futottam a mosdóba. Görcsölt a hasam, nem bírtam koncentrálni a feladatomra, amíg el ki nem mentem. Rettegek idegen mosdót használni a "nagy dologra", mégis meg kellett tennem egyc somószor, és utána nagyon rosszul éreztem magam, annak ellenére, hogy tudom, hogy más is ugyannarra használja...
Hogyan tudnám ezen túltenni magam?
2012. jún. 30. 01:31
1/2 anonim válasza:
Nekem a pisiléssel van így. Ha már szétdurran a hólyagom, akkor se akar jönni. A nagy dologgal meg úgy vagyok, hogy az izgalmas más helyen, ezért az sikerül. Próbálj meg erre gondolni. De amikor én tettem fel ilyen kérdést, akkor aztm mondták, hogy ez ellen nem lehet tenni semmit, magunknak kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!