Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy megálljon a...

Mit tegyek, hogy megálljon a kopaszodásom (két oldalt elől és legfelül középen) és újra elkezdjen nőni a hajam? Nagyon zavar. Mit ajánlotok? 26/F

Figyelt kérdés
Fűrészpálma kivonatot valaki próbálta már? Ha igen mennyire hatásos? Melyiket érdemes venni és hol? Mellékhatások?
2012. jún. 27. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Mivel ez androgén típusú kopaszodás, megállítani csak az androgén hormontermelés visszaszorításával lehet(pld. hereeltávolítás)de tarthatsz szója típusú diétát,mert a szója tele van fitoösztrogénnel.Kérdés,hogy hasznos lesz-e viszonylag több hajjal melleket növeszteni.
2012. jún. 27. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Éppen ezért ajánlják a fűrészpálma kivonatot, pontosan mert az visszaszorítja, legalább is ezt mondják.. ezért lennék kíváncsi, hogy ki próbálta már vagy mi mást lehet tenni még?
2012. jún. 27. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Mekis zacskó xDDD Na jó most komolyan. En 22 eves vagyok es nehol en is kopaszodom. Elol ketoldalt mar egyre kevesebb van. De kit erdekel? Ferfi vagy nem? akkor meg szard le. Sehogy sem fogod megallitani a kopaszodasod meghevetsz mindenfele szart draga penzekert. A kopaszodas a genjeidben van. Ez olyan dolog mintha azert nyavajognal mert neked kevesbe szoros a melkasod, vagy nagy a fuled. A kppaszodast nem tudod megallitani de eltudod fogadni, hogy te iylen vagy! Ha ez nem sikerul sosem leszel kibekulve onmagaddal. Persze lehet hajbeultetest csinalni sok sok sok penzert de szerintem az egy igazan szamalmas dolog nem is lehetne szanalmasabb egy ferfi ettol. Nekem lenne ra penzem de sosem csinalnek hajbeultetest. Nekem sem tetzsik hogy kopaszodom de ez van. Mai vilagban a ferfiak elfelejtik mit is jelent ferfinak lenni. Vekony noies gatyaban maszkalnak tokeletesen kiszedett szemoldok es ehez hasonlo homokos jelzok. Kopasz vagy es ez van! Hidd el sok sok sok no odavan a kopasz, es kopaszodo ferfiakert. Buszken nezz a tukorbe hogy igen is ez vagy te! Es ne kenyel mindenfele szart a fejedre azt remelve, hogy majd attol kino a hajad. Ez a teknologia meg varat magara egy laza 20 ev mulva mar mukodhet de meg nem. Es egy jotanacs baratom: Ha mar tul kopasz vagy akkor inkabb told le nullassal mert annal nevetsegesebb nincsen amikor valakinek a fel fejen nincsen haj, es a tobbi reszen meg noveszti. PEACE
2012. jún. 29. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Értem! Jelenleg középen elég kevés van fent, de van egy termékem ami eltünteti és olyan mintha lenne ott is haj, doboz hónapra elég, 14ezer Ft, de ez csak ideiglenes megoldás! Egyenlőre ezt használom, majd lehet le dúrom.. :( De nekem az a baj, hogy az nem állna jól.. Vagy csak meg kéne szoknom.. Ez a fűrészpálma elsősorban prosztata betegségekre használják, egy gyógynövényes kivonat belsőleg, de kopaszodásra is jó, de én se hiszek már semmiben, nem is próbáltam soha semmit, mert nem hiszek bennük..
2012. júl. 2. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Ne is higy. szard le az egeszet! Jo ugy ahogy van hidd el nekem. Es ha tenyleg annyira keves lesz felul told le nullassal ennyi. Mondom neked engem is zavar hogy kezd megfogyatkozni nekem is de nem fogok ez miatt szegyenkezni vagy szorongani. Mindenki tudja hogy a kopaszodast oroklodes vagy a magas tesztoszteron okozza. Sok csajnak bejon mert tudja, hogy nem egy puhapocsuvel all szemben
2012. júl. 2. 19:52
 6/6 anonim válasza:

Én próbáltam. Hónapokig szedtem, dupla adagot és semmi hatása nem volt. A fűrészpálma hatóanyaga nagy valószínűséggel nem avatkozik be számottevően a hormonháztartásba (viszont ajánlják, mert természetes alapanyagból van és nem vényköteles).

Kopaszodás ellen sajnos az egyetlen hatásos gyógyszer a FINASTERIDE. Számottevően képes csökkenteni a vérben az androgén hormonszintet, ezáltal megállíthatja és visszafordíthatja a kopaszodást. Viszont 100-ból 2 embernél impotenciát és libidócsökkenést okoz, szóval van esély rá, hogy ha te is elkezdenéd szedni, szintén a "szerencsés kettő" közé tartoznál.

Amúgy kevesen tudják, de a hajbeültetések után is kötelező szedni a finaszteridet, a maradék haj megóvása és a köztes hajszálak védelme érdekében. Ez a titka annak, hogy a szűkös mennyiségű donorterület graftjainak átültetése után, a hajzat még dúsabb lesz.

Jah, és a finaszteridtől nem fog kinőni a melled, nem lesz magasabb hangod és nem hullik ki sem a szőrzeted, sem a szakállad. :D A gyógyszer nem blokkolja az androgén receptorokat (arra ott a spironolakton), csupán a hormon szintjét csökkenti a vérben, ezért egyáltalán nem biztos, hogy aki szedi az impotens lesz, erre csupán 2% az esély ami eléggé kevés. Persze mást mond az aki éppen beleesik ebbe a két százalékba...

2012. júl. 16. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!