Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már nagyon zavar. Miért nem...

Már nagyon zavar. Miért nem értik meg?

Figyelt kérdés

Nagyon izzadok.Még nem hallottam a Solutio Antisudoricáról,előtte vettem herbina golyós dezodort és rexona dry-t.Egyik sem használt.Mondtam a Solutio Antisudoricát anyunak,hogy vegyen legyen szíves.Erre a fejemhez vágta,hogy akkor minek a dezodor,minek dobok ki pénzt az izzadásgátlókra.Ő nem vesz,mert természetes dolog,hogy izzadunk,egészségtelen ha valami visszafogja.Képtelen felfogni,hogy nagyon zavar,semmilyen színes ruhát nem tudok felvenni.A fekete ruhák rabja leszek teljesen. :'((

Én szeretném ezt a szert,mert sok jót hallottam róla.Nem akarok tovább szenvedni az izzadással.Nagyon kínos,mikor már a fekete ruhán is látszik.A sírás fojtogat,egész nap idegeskedek,hogy ugyan mikor látja meg valaki,hogy leizzadtam. :'(

14/L

2012. máj. 11. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Bemész a patikába és veszel magadnak, ilyen egyszerű.
2012. máj. 11. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyorsan használd el a meglévő dezodort, és utána kérd hogy olyat vegyetek!

Mert hiába sok jót hallottál róla, attól még nem biztos hogy használni fog, ahogy a másik kettő sem használ.

2012. máj. 11. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy 490 Ft, megvehetnéd a zsebpénzedből.
2012. máj. 11. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány kiló vagy, hány centi, és mennyit iszol naponta?

2012. máj. 12. 04:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha endokrinológustól kérnél tanácsot, hogy mit használj.
2012. máj. 12. 07:37
 6/8 A kérdező kommentje:

175 centi magas vagyok,53 kiló.Nem vagyok ez a csont sovány,de vékony vagyok.

Elég keveset iszok,maximum 1litert.

A zsebpénzem nincs nálam,mamám vigyáz rá,mivel papám alkoholista,és bárhova dugjuk megtalálja.Mamám magánál hordja,így nem tudja tőle ellopni.

2012. máj. 12. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Értem, akkor nem olyan egyszerű. :( Az izzadásgátlók egészségtelenek, de van természetes alapú, keress olyat, abból nem lesznek később bőrgyógyászati szövődmények.
2012. máj. 13. 00:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Kiharcoltam,hogy vegyenek.

Szomorúan elkezdtem pakolni a színes pólóimat egy zsákba,azzal a szöveggel,hogy "ezeket úgy se tudom már hordani.".

Este felkentem,jól kiszárította.Kicsit fáj,meg kicsit piros is.Csípett is este,de attól függetlenül aludni tudtam.Nagyon bízok benne,hogy használ. :))

2012. máj. 15. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!