Már nagyon zavar. Miért nem értik meg?
Nagyon izzadok.Még nem hallottam a Solutio Antisudoricáról,előtte vettem herbina golyós dezodort és rexona dry-t.Egyik sem használt.Mondtam a Solutio Antisudoricát anyunak,hogy vegyen legyen szíves.Erre a fejemhez vágta,hogy akkor minek a dezodor,minek dobok ki pénzt az izzadásgátlókra.Ő nem vesz,mert természetes dolog,hogy izzadunk,egészségtelen ha valami visszafogja.Képtelen felfogni,hogy nagyon zavar,semmilyen színes ruhát nem tudok felvenni.A fekete ruhák rabja leszek teljesen. :'((
Én szeretném ezt a szert,mert sok jót hallottam róla.Nem akarok tovább szenvedni az izzadással.Nagyon kínos,mikor már a fekete ruhán is látszik.A sírás fojtogat,egész nap idegeskedek,hogy ugyan mikor látja meg valaki,hogy leizzadtam. :'(
14/L
Gyorsan használd el a meglévő dezodort, és utána kérd hogy olyat vegyetek!
Mert hiába sok jót hallottál róla, attól még nem biztos hogy használni fog, ahogy a másik kettő sem használ.
Szia!
Hány kiló vagy, hány centi, és mennyit iszol naponta?
175 centi magas vagyok,53 kiló.Nem vagyok ez a csont sovány,de vékony vagyok.
Elég keveset iszok,maximum 1litert.
A zsebpénzem nincs nálam,mamám vigyáz rá,mivel papám alkoholista,és bárhova dugjuk megtalálja.Mamám magánál hordja,így nem tudja tőle ellopni.
Kiharcoltam,hogy vegyenek.
Szomorúan elkezdtem pakolni a színes pólóimat egy zsákba,azzal a szöveggel,hogy "ezeket úgy se tudom már hordani.".
Este felkentem,jól kiszárította.Kicsit fáj,meg kicsit piros is.Csípett is este,de attól függetlenül aludni tudtam.Nagyon bízok benne,hogy használ. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!