Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitseg! Nem tudok aludni...

Segitseg! Nem tudok aludni mert mindig rosszra gondolok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyet én is szoktam. Képzeld el, hogy van egy saját lakásod, és rendezd be gondolatban. Csukd be a szemed, képzeld el, képzeld el az összes bútort, a falak színét stb. Nekem ettől el szokott múlni.

Vagy képzeld el az osztályod, és ülésrendben sorold fel az osztálytársaid.

2012. jún. 25. 02:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, mindig attól féltem, hogy álmomban meghalok. A dolog nekem onnan jött, hogy megtudtam egy srácról akivel egy általános suliba jártam, hogy álmában volt epilepsziás rohama, és akkor halt meg.

Nem vagyok epilepsziás, de mégis féltem, hogy velem is előfordulhat.

Ebben az időben csak úgy tudtam elaludni, ha ment a TV, aztán magától elmúlt, rájöttem, hogy hülyeség.

2012. jún. 25. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó amit az első írt, hogy próbáld más irányba terelgetni a gondolataidat. Lefekvés előtt pedig igyál egy csésze citromfű teát.
2012. jún. 25. 10:10
 4/6 Roland1111111 válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem :D
2012. jún. 26. 13:29
 5/6 anonim válasza:

Mikor szeretnél már aludni,akkor tegyél be egy vígjátékot a lejátszóba,és helyezd magad kényelembe a fotelben,vagy kanapén egy csésze meleg cukros tje társaságában!

Nekem bevált.

(És ne a gép előtt próbálj meg elszundítani!

:-)

2012. jún. 27. 00:18
 6/6 anonim válasza:

*tej

:-)

2012. jún. 27. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!