Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez, mennyire veszélyes?...

Mi ez, mennyire veszélyes? Számíthatok onkológiai kezelésre?

Figyelt kérdés

A tenyeremen pár éve van egy bőrszínű, 1 mm-es, kemény dudor. Mindeddig nem foglalkoztam vele. Most azonban elkezdte mozgatni a fantáziámat.

Elvileg lehetséges, hogy szemölcs.

Számítanom kell szövettani elemzésre és ott esetlegesen pozitív eredményre?

2012. jún. 18. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
ez simán lehet atheroma is, ez jóindulatú, szövettan pedig lesz minden esetben, még akkor is, ha egyértelmű, hogy mit találtak és egyértelműen jóindulatú a dolog.
2012. jún. 18. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ha bőrszínű, akkor ártalmatlan szemölcs lehet.
2012. jún. 18. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Kenegesd vérrehullató fecskefű nedvével, vagy vegyél valami szemölcs írtót. Így az orvost is kikerülheted, de ha nagyon aggódsz, mutasd meg bőrgyógyásznak.
2012. jún. 18. 16:47
 4/7 Antimod ***** válasza:

- több éve

- 1 mm-es

- bőrszínű

- nem változik

Én kemény hipochonder voltam évekig, de ilyennel még én sem rohantam orvoshoz. Megmutathatod orvosnak, de egyáltalán nem szükséges.

2012. jún. 18. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam lefényképezni, de csak a mérete "jöhet át" Nektek, még a színe se, annyira rossz lett a minősége a képeknek:

[link]

[link]

2012. jún. 18. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Régebben piszkáltam is, azt hittem, sebszerű valami, és le fog jönni.
2012. jún. 18. 16:54
 7/7 anonim válasza:
.Nem kell aggodnod,nincs semmi baj..ne ijedj meg,akkor kell felkeresned borgyogyaszt,ha elkezd a merete megvaltozni,a szine sotetedni, es ha tobbet is talalsz a kornyeken...de ha egy eve semmit nem valtozik,akkor semmi gond....nyugi
2012. jún. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!