Mi ez, mennyire veszélyes? Számíthatok onkológiai kezelésre?
Figyelt kérdés
A tenyeremen pár éve van egy bőrszínű, 1 mm-es, kemény dudor. Mindeddig nem foglalkoztam vele. Most azonban elkezdte mozgatni a fantáziámat.
Elvileg lehetséges, hogy szemölcs.
Számítanom kell szövettani elemzésre és ott esetlegesen pozitív eredményre?
2012. jún. 18. 16:28
1/7 anonim válasza:
ez simán lehet atheroma is, ez jóindulatú, szövettan pedig lesz minden esetben, még akkor is, ha egyértelmű, hogy mit találtak és egyértelműen jóindulatú a dolog.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, ha bőrszínű, akkor ártalmatlan szemölcs lehet.
3/7 anonim válasza:
Kenegesd vérrehullató fecskefű nedvével, vagy vegyél valami szemölcs írtót. Így az orvost is kikerülheted, de ha nagyon aggódsz, mutasd meg bőrgyógyásznak.
4/7 Antimod válasza:
- több éve
- 1 mm-es
- bőrszínű
- nem változik
Én kemény hipochonder voltam évekig, de ilyennel még én sem rohantam orvoshoz. Megmutathatod orvosnak, de egyáltalán nem szükséges.
5/7 A kérdező kommentje:
2012. jún. 18. 16:52
6/7 A kérdező kommentje:
Régebben piszkáltam is, azt hittem, sebszerű valami, és le fog jönni.
2012. jún. 18. 16:54
7/7 anonim válasza:
.Nem kell aggodnod,nincs semmi baj..ne ijedj meg,akkor kell felkeresned borgyogyaszt,ha elkezd a merete megvaltozni,a szine sotetedni, es ha tobbet is talalsz a kornyeken...de ha egy eve semmit nem valtozik,akkor semmi gond....nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!