Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap kicsit felelőtlen...

Tegnap kicsit felelőtlen voltam, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Tegnap este, eléggé lehűlt a levegő. Én kerékpárral siettem valahová, de nagyon. És kb. teli szájjal kapkodtam be a hideg levegőt. Már mikor megérkeztem a célomhoz, éreztem, hogy nagyon nem jó a torkom, és úgy az egész légcsövem. Most reggelre fáj az egész mellkasom, úgy érzem, mintha végig lenne égve az egész légcsövem, fáj a fejem, nem is aludtam túl jól. Ha nagy levegőt veszek, az is fáj.

A kérdésem az lenne, hogy mire számíthatok betegség szempontjából? Ugye tüdőgyulladás nem alakulhat ki ilyen miatt?

2011. jan. 13. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
hát az nem szerintem,de légcső gyulladás az igen vagy torok gyulladás is.menta tea,vagy hagyma levél tea jó szokott lenni..jobbulást
2011. jan. 13. 08:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 13. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A hagymatea nem éppen méznyalás, de a hatása csodálatos.
2011. jan. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!