Milyen praktikákat ismertek lábizzadásra? Vagy van valami ötletetek, hogy lehetne csökkenteni?
hogy a francba lehet, hogy Neked csak pár óráig használt? nem értem. de ez tényleg durva, lehet, hogy bőrgyógyász fel tud rá írni valamit.
nekem, ha valódibőr-cipő van a lábamon, nem kell semmit használnom, csak akkor kell a golyós deo, ha műbőr van rajtam.
akkor még a botoxkezelés jöhet szóba, bár elég drága...
hónaljnál 50 000-től kezdődik, lábnál nem tudom, de valami hasonló lehet - gondolom.
Felfedeztem a lábujjkapcát. Tökéletes megoldás.
Ez nem termék, inkább felismerés. Házilagosan kell készíteni két papírzsepiből.
A zsepit hosszában eltéped, és a két fél csíkot a lábujjaid köré fonod. Egyiket a szélső ujj tetejétől indulva, másikat az aljától indulva. Erre veszed a zoknid. Melegen tartja a lábujjak tövét így az izzadékonyságot csökkenti, a keletkező izzadságot felszívja. Egész nap tartós. Gyakorlatilag észrevétlen, nem nyomja az ujjakat.
Korábban tartalék zoknit hordtam magammal, hogy tudjam cserélni az átizzadtakat. Már nem szükséges.
előző!
:DD hát, nem vagy semmi!
és ha vendégségbe mész, és le kell venni a cipőt, nem látszik át a zoknin keresztül?
amúgy a golyós dezodor csak akkor ér valamit, ha nem egy már bebüdösödött cipőbe bújtatjuk a lábunkat.
hidd el, kérdező, ha még itt vagy az oldalon, hogy az tuti jó módszer. de csak ha új cipőnél kezded el alkalmazni.
a zoknikat meg csakis 60 fokon mosd, ezt sokan nem így teszik, ez is lehet a gond. csak min. 60 fokon pusztulnak el a baktériumok, gombák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!