13 éves vagyok és minden nap magam alatt vagyok, a nap 70-80%át úgy töltöm, hogy élni sincs kedvem, ez pár hónapja így megy de miért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 20:39
1/5 anonim válasza:
És a fennmaradó 20-30%-ban mit csinálsz, mikor jobban vagy?
Sajnos, erre így nem lehet válaszolni. Tudni kéne a körülményeidet, történt-e valami otthon, vagy az iskolában, ami kiváltotta ezt.
2/5 BB.Bence válasza:
ez így van tobb mindentől is függhet a kedved... mindenkinek vannak rosszabb időszakai. De azt ne feledjük hogy az élet azért van hogy élvezd. Ha rossz kedved van légy többet a haverokkal ők majd segítenek !
3/5 anonim válasza:
Én az egész napomat úgy töltöm, hogy legszívesebben meghalnék, ez alól csak a magányos kikapcsolódás (már erre sincs lehetőségem) volt kivétel. 19 éves vagyok, és a családi, anyagi problémáim miatt van ez, amiről apám+anyám tehet, tehát minél előbb meló, aztán lelépek.
4/5 anonim válasza:
Próbálja ki: egy hétig a számítógép és tv közelébe se menjen! Az első napon tuti nagyon ideges lesz, de a második napon rá fog jönni, hogy milyen szép is az élet.
Higgyen nekem, tegyen egy próbát.
További szép napot
5/5 A kérdező kommentje:
Nem Szoktam az egész napomat gép előtt tölteni,amúgy elég rossz dolgok történnek mostanság... nagymamám beteg és mi ápoljuk,nehezen élünk meg,stb.
2012. jún. 16. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!