20 évesen hőhullámok, rendszertelen menzesz, stb?
20 éves vagyok, már jó ideje olyan, mintha hőhullámaim lennének!! Mikor mindenki fázik rám jön, hogy mindjárt megsülök, rosszul is vagyok tőle, izzadok, ki kell nyitnom az ablakot, meg legyezgetem magam, máskor meg képes vagyok melegben is fázni. Ideges is vagyok, ráadásul a menzeszem teljesen össze-vissza, nemrég voltam nődokinál aki írt rá fel gyógyszert, hogy beállítsa, de semmit nem használt..
Ami még fontos lehet: Nem szedek fogamzásgátlót, soha nem is szedtem (nem élek szexuális életet), a bőröm is nagyon csúnya, sokat küszködök vele (talán hormonprobléma?), =(fejem is sokat fáj, depresszióra hajlamos vagyok, bár ezek nem tudom, mennyire tartoznak ide
Szerintetek mi lehet ez, és kihez fordulhatnék?
16-os válaszoló:
Lehet, de ez a magánügyem, és ha ez még egy anonim oldal is sem szívesen beszélek a betegségemről. Ezt vagy megérted vagy nem. Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!