Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 20 évesen hőhullámok, rendszer...

20 évesen hőhullámok, rendszertelen menzesz, stb?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, már jó ideje olyan, mintha hőhullámaim lennének!! Mikor mindenki fázik rám jön, hogy mindjárt megsülök, rosszul is vagyok tőle, izzadok, ki kell nyitnom az ablakot, meg legyezgetem magam, máskor meg képes vagyok melegben is fázni. Ideges is vagyok, ráadásul a menzeszem teljesen össze-vissza, nemrég voltam nődokinál aki írt rá fel gyógyszert, hogy beállítsa, de semmit nem használt..

Ami még fontos lehet: Nem szedek fogamzásgátlót, soha nem is szedtem (nem élek szexuális életet), a bőröm is nagyon csúnya, sokat küszködök vele (talán hormonprobléma?), =(fejem is sokat fáj, depresszióra hajlamos vagyok, bár ezek nem tudom, mennyire tartoznak ide

Szerintetek mi lehet ez, és kihez fordulhatnék?

2012. jún. 11. 10:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló: A kérdező nem csak pattanásos, nem lehet azért ennyi mindent, és ilyen, tipikus hormonzavaros tüneteket a tejre fogni!
2012. jún. 11. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor magyarázd el nekem kérlek, hogy lehet az, hogy amióta nem vagy alig fogyasztok tejterméket, azóta gyakorlatilag nincs pattanásom?
2012. jún. 11. 11:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor magyarázd meg kérlek, hogy napi 1 liter tejet iszok, jó sok pattanásom volt és minden egyéb bajom, kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van amit orvos kezel és az arcom most meg olyan, mintha photoshoppoltak volna. És még mindig ugyanannyi tejet iszok. A tejtől nem lesz deprssziós, nem lesznek görcsei, nem lesznek hőhullámai, endokrin bajoktól igen, szóval menjen csak orvoshoz.
2012. jún. 11. 11:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Részleteznéd egy kicsit, hogy milyen problémáid voltak még, és hogy pontosan mire kezelnek? Megköszönném.

2012. jún. 11. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem szívesen mennék bele.
2012. jún. 11. 11:43
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Pedig jó lett volna...
2012. jún. 11. 12:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!

Hát én meglehetősen kevés tejet iszom, viszont azt nem értem, hogy a progeszteron az nem női nemi hormon? Szóval az miért lenne baj, ha belekerülne? :D

Amúgy egyszer volt egy öt CM-s cisztám, ami miatt úgy volt, hgoy műtenek, aztán mikor legközelebb mentem kontrollra eltűnt. Nem értettem pontosan, amit a doki mondott, de mintha most sok kicsi lenne helyette? :S

(A bőrömmel meg az a helyzet, hogy néha nagyon csúnya, viszont néha meg egész jó... )

Tulajdonképpen nem is tudom, hogy a nődoki most mire kezel, csak azért írta fel azt a tablettát, amit felírt, hogy az majd beállítja a vérzésemet.... (Hát nem így lett ,valószínűleg vissza kellene mennem hozzá)

2012. jún. 11. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:
A progeszteron női hormon más néven sárgatest hormon. Az androgén hormonoktól valóban lehet valaki pattanásos, de a progeszteron nem androgén hormon. A terhesség alatt valóban megmarad a progeszteron szint, de pont ezért szép a terhes nők bőre. Nem pattanásosak. Mielőtt elhisztek valamit olvassatok utána és gondolkozzatok. Ha valaki a tehéntejtől pattanásos az inkább allergiás rá. Persze akinek nem inge ne vegye magára.
2012. jún. 11. 12:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Milyen tablettát írt fel?

Ne nőgyógyászhoz menj, hanem endokrinológiára. Házidokitól kérj beutalót.

2012. jún. 11. 12:53
 20/21 A kérdező kommentje:

norcolut-ot írt fel

Mégegyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek :)

2012. jún. 11. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!