20 évesen hőhullámok, rendszertelen menzesz, stb?
20 éves vagyok, már jó ideje olyan, mintha hőhullámaim lennének!! Mikor mindenki fázik rám jön, hogy mindjárt megsülök, rosszul is vagyok tőle, izzadok, ki kell nyitnom az ablakot, meg legyezgetem magam, máskor meg képes vagyok melegben is fázni. Ideges is vagyok, ráadásul a menzeszem teljesen össze-vissza, nemrég voltam nődokinál aki írt rá fel gyógyszert, hogy beállítsa, de semmit nem használt..
Ami még fontos lehet: Nem szedek fogamzásgátlót, soha nem is szedtem (nem élek szexuális életet), a bőröm is nagyon csúnya, sokat küszködök vele (talán hormonprobléma?), =(fejem is sokat fáj, depresszióra hajlamos vagyok, bár ezek nem tudom, mennyire tartoznak ide
Szerintetek mi lehet ez, és kihez fordulhatnék?
Túlzott szőrösödésed nincs?
Azért kérdezem, mert nálam fennáll az összes általad említett panasz, csúnya bőr (pattanások), rendszertelen ciklus, depresszióra való hajlam, csak ezeken kívül még szerintem nekem ott is nő a szőr, ahol nem kellene.
21 lány
Nem, nem vagyok szőrösödős típus, vagy csak nem veszem észre, mert annyira szőke.. De nem, tényleg alig van szőröm pl lábamon, karomon, iylesmik.
Ami esetleg fura, és lehet hogy nem normális, hogy a mellemen is vannak viszont szőke szőrök... oO Alig lehet látni, de ott vannak
Ez jó hír. :)
Ami még így eszembe jutott, hogy pl. görcsölsz a ciklusod alatt? Én egyáltalán nem. És nem kicsik a melleid? Mert sajnos nekem azok.
Hát én viszont úgy görcsölök a menzeszem alatt, hgoy meg tudnék sokszor halni.. :D Nem egyszer fordult elő, hogy injekciót kellett adni, annyira rosszul voltam. Sajnos ha megvan, akkor mindig szenvedek :/
Viszont a melleim nem kicsik, de nem is nagyok, olyan normálisak :D
Szegény! :(
És erről tudsz:
"Sok felnőtt is szenved a pattanásos bőrtől. Számos pattanásos bőrrel rendelkező felnőttnek emelkedett szintű férfi jellegű hormonjai vannak, amelyek serkentik a faggyútermelődést. Ennek okai a genetikai faktorok vagy, ahogy Dr. Frank A. Oski mondja, a tehéntejnek a fogyasztása a felelős. Kb. 80 %-a a fejős teheneknek vemhes, ilyen módon a tejükben megtalálható a progeszteronnak nevezett hormon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!