Naponta hány üveg sör elfogyasztása jelenti, hogy alkoholista a párom?
sajnálom :( gondolom nem ilyennek ismerted meg...
Ha egyébként jó a kapcsolatotok, akkor szerintem próbálj meg valahogy segíteni neki - de ötletem nincs, hogy hogy csináld, mert ha csak odaállsz elé, hogy "drágám, túl sokat iszol" abból tuti csak veszekedés lesz...
Gyerkőcötök van?
Ez egy elég nehéz kérdés,mármint hogy ezt hogy lehetne megoldani.Mert ez tényleg sok!!Azzal még nincs baj szerintem ha meccs alatt,vacsi közben megiszik egyet egyet.De hogy minden nap rendszeresen igyon....Hát nem jó!!Az meg hülyeség,hogy az az alkoholista,aki minden egyes áldott nap iszik.Én ismerek (sajna)olyat,akinek vannak alkohol problémái-hogy szépen fogalmazzak- és nem iszik a hét minden napján.Szóval ez nem így van!!
De sok erőt kívánok az esetleges beszélgetéshez és remélem megoldódik a helyzet!!
Pláne ha vannak gyerekek,nehogy még jobban eldurvuljon a helyzet!Nehogy ők igyák meg a levét!
Mennyi idősek?Nagyok már?
igen, már felsőoktatásra járnak, de szerintem nem is ezzel van a baj, hogy hány évesek... :/ hisz alig vannak itthon.. fogalmam sincs hogy fogjak hozzá... fogalmam sincs... :( annyira jó ember, de.. annyira férfi...!!! makacs, büszke...stb...
ráadásul az édesapja is emiatt halt meg anno.... sőt, az édesanyja is...
#14, itt tevedtel:
"Hát nem jó!!Az meg hülyeség,hogy az az alkoholista,aki minden egyes áldott nap iszik.Én ismerek (sajna)olyat,akinek vannak alkohol problémái-hogy szépen fogalmazzak- és nem iszik a hét minden napján"
Az alkoholizmus nem azt jelenti, hogy "vannak alkoholproblemai". Azt jelenti, hogy FUGGO, ha nem fogyasztja rendszeresen, rosszul lesz. Egy kis olvasnivalo: [link]
Kedves kerdezo: meg nem biztos, hogy parodban kialakult az alkoholizmus, de ha igy folytatja, elobb-utobb ki fog, onnan mar nehez visszafordulni es tonkreteszi a testet.
Éppen megvagytok anyagilag?
A sörpénz megpróbálásával mennyivel élnétek jobban?
xxx= sör ára 4*2*xxx*30= ??? Ft/hó
200Ft-os sör esetén is havi 48 000Ft! + gondolom dohányoztok is, vagy csak ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!