Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha mindennap megiszok egy...

Ha mindennap megiszok egy üveg sört, akkor alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés
Mert orvosi fogalmak szerint igen.De én sok orvost ismerek,akik bizony ennél sokkal többet isznak.
2009. dec. 11. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, csak szereted a sört. alkoholista onnantól kezdve vagy, hogy nem tudod megállni, hogy igyál. viszont ha minden nap iszol, akkor nem tudod meg, hogy hol van ez a pont, mert nem veszed észre. :)
2009. dec. 11. 16:38
 2/7 anonim válasza:
100%
Elméletileg az vagy,ha mindennap iszol.Bár az alkoholizmusnak is vannak szintjei.Akkor van gáz,ha egy nap nem iszol és "elvonási tüneteid" vannak.
2009. dec. 11. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy alkoholista. Más országokban (pl. Franciaország, Olaszország) kultúrája van az alkoholfogyasztásnak, igaz, ott inkább a bor a népszerű. Még hétköznapokon is megisznak egy-két pohár bort ebédre, pihennek egy kicsit, és folytatják a munkát. Még sincsen ott arányaiban több alkoholista, vagy életmódja miatt leépült ember, mint nálunk.
2009. dec. 11. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos lehet... próbáld ki, mi van, ha nem iszol mondjuk 3-4 napig. Ha minden OK, akkor nem vagy alkoholista... ha hiányzik akkor bizony az vagy...
2009. dec. 11. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, de 1 év múlva meg fogják kérdezni, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány.
2009. dec. 11. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Most még nem vagy az, de ne feledd minden alkesz így kezdi...
2009. dec. 11. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szolóhoz,én már tul vok rajta 2éve tisztán élek.Sokkal jobb! Egy sörröl még könnyű lemondani..
2009. dec. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!