Ha mindennap megiszok egy üveg sört, akkor alkoholista vagyok?
Figyelt kérdés
Mert orvosi fogalmak szerint igen.De én sok orvost ismerek,akik bizony ennél sokkal többet isznak.2009. dec. 11. 16:31
1/7 anonim válasza:
nem, csak szereted a sört. alkoholista onnantól kezdve vagy, hogy nem tudod megállni, hogy igyál. viszont ha minden nap iszol, akkor nem tudod meg, hogy hol van ez a pont, mert nem veszed észre. :)
2/7 anonim válasza:
Elméletileg az vagy,ha mindennap iszol.Bár az alkoholizmusnak is vannak szintjei.Akkor van gáz,ha egy nap nem iszol és "elvonási tüneteid" vannak.
3/7 anonim válasza:
Nem vagy alkoholista. Más országokban (pl. Franciaország, Olaszország) kultúrája van az alkoholfogyasztásnak, igaz, ott inkább a bor a népszerű. Még hétköznapokon is megisznak egy-két pohár bort ebédre, pihennek egy kicsit, és folytatják a munkát. Még sincsen ott arányaiban több alkoholista, vagy életmódja miatt leépült ember, mint nálunk.
4/7 anonim válasza:
Igen, sajnos lehet... próbáld ki, mi van, ha nem iszol mondjuk 3-4 napig. Ha minden OK, akkor nem vagy alkoholista... ha hiányzik akkor bizony az vagy...
5/7 anonim válasza:
Nem vagy az, de 1 év múlva meg fogják kérdezni, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány.
6/7 anonim válasza:
Most még nem vagy az, de ne feledd minden alkesz így kezdi...
7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szolóhoz,én már tul vok rajta 2éve tisztán élek.Sokkal jobb! Egy sörröl még könnyű lemondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!