Alkoholista kinézetű, ápolatlan orvos. Láttatok már ilyet?
Igen, volt ilyenhez szerencsém. :(
Ápolatlan nem volt, de olyan pálinka szaga volt, hogy az iszonyat. Nő volt, a körzeti fogorvosunk, amikor tini voltam. Olyan szépen szétfúrta - természetesen érzéstelenítés nélkül - a fogamat, hogy két nap múlva ki kellett húzni. (Egyébként nagyon jó fogaim vannak és ápolom is őket.) Fölémhajolt és majdnem elájultam a tömény piaszagtól.
Olyan szépen elintézett, hogy hosszú évekig rettegtem a legegyszerűbb fogorvosi kezeléstől is (mint pl. a fogpolírozás). Szerencsére régóta más fogorvosom van, egy tök jó fej fazon, aki szép lassan feloldotta ezt a stresszt. Nem kívánom senkinek.
Állítólag a fokdokik mellett a sebészek között is sok az alkesz, mert sokan nem tudják kezelni azt a stresszt, amit az jelent, hogy vagdossák az élő embert és turkálnak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!