Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Aki fiatalon pacemakert kap...

Aki fiatalon pacemakert kap valóban ritkán éri meg az ötven évet?

Figyelt kérdés
Én 2 éve 25 évesen kaptam és egyik ismerősöm mondta, hogy olvasott egy cikket, amiben az van leírva, hogy aki pacemakerrel él annak annyira lecsökken az életminősége és annyira leépült a szive, hogy nem fogja az 50 évet megérni? Igaz ez?
2012. máj. 26. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz!
2012. máj. 26. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Ez abszolút nem pészmékerfüggő.

A Mai világban amúgyse sokan érik meg az 50 et.

De azért ne sok energiatalt igyál, meg került a free wifi-s helyeket.

2012. máj. 26. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a pacemaker nem döntő, az viszont nyilván nem túl jó jel, hogy fiatalon is van rá szükséged, így statisztikailag nyilván kevesebb az esélyed magas életkorra, mint annak, aki teljesen egészséges.
2012. máj. 26. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem csökken le jobban, mint egy dohányosé vagy alkoholistáé.

Mindenképpen beszélj egy szakorvossal, hogy mire kell ügyelned. Ha odafigyelsz magadra, akkor semmi gond nem lesz.

2012. máj. 26. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:

barátnőmnek 4 éves kora óta van pacemaker-e egy betegség miatt,azóta 2-3szor kellett cserélni azt hiszem most 3 éves és terhes és jól van.

Persze vannak rosszabb napjai,de jól van.Az életminőség lehet más de nem kell megijedni attól hogy te kevesebbet fogsz élni mint akinek nincsen ilyen szerkezete.

Egészségesen kell élni és odafigyelni a kis gépedre.

2012. máj. 26. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
*35éves
2012. máj. 26. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Baromsag. A pacemaker javitja az eletminoseget, nem pedig csokkenti. Persze ha pacemaker kell, azt jelenti, hogy mar amugy is eleg komoly szivproblema van, de attol me'g nem kell megpusztulj.

En tobb mint 20 eve kaptam pacemakert, kosz jol vagyok. :)

2012. jún. 23. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
101 évig is lehet vele élni!
2013. márc. 19. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!