Normális, hogy már fiatalon nagyon látványos visszereim vannak?
Még csak 22 éves vagyok, gyerekem nincs, ülőmunkát végzek. Kb. két éve vettem észre a lábamon az első hajszálértágulatokat, mára azonban nagy és látványos visszerek vannak mindkét lábamon. Egyre többször érzem az ún. nehézláb-érzést, sokszor fáj, görcsöl a vádlim. A háziorvosom azt mondta, nem kell vele foglalkozni, de tudom, hogy nálunk a családban többeknek is így kezdődött a betegsége, és elég borzalmas vége lett trombózis formájában.
Szedtem Venoruton kapszulát egy ideig, de semmilyen változást nem észleltem, emellett próbálom sokat pihentetni, de ebben a melegben még emellett is elég rosszul érzem magam emiatt...
Lehet tenni valamit még (műtéten kívül)?
Kedves első válaszoló! Köszönöm a tanácsod, a borogatást nem próbáltam még, most megteszem.
Második válaszolónak: nekem is nagyon fájtak a lábaim, ahogy vissza tudok emlékezni, kb. 4 és 8 éves korom között, erre azt mondta mindenki, hogy csak növök, ezért fáj. Lehet, hogy ebben is van valami...
Menj el az érsebészetre.
Van már injekciózás is, én is azt csináltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!