Tüdőbetegség fiatalon?
Helyzet az, hogy már fél éve jön elő néha a nehézlégzésem vagy a mellkasi fájdalom. Többször voltam orvosnál, nem utalt be tüdőröntgenre, mert mindig mondta, hogy nincs semmi bajom, csak a stressz miatt kapok néha nehezebben levegőt. Folyton köhögök is, mert olyan, mintha valami ott a tüdőmnél ingerelne. Volt, mikor a hátam is nagyon fájt, meg szúrt a mellkasom és már sírtam, de akkor sem a tüdőmet nézték meg, hanem elküldtek szívultrahangra. Az a baj, hogy ebben az évben már sokszor röntgeneztek, CT-ztek is 2-szer, így az orvosom nem ajánlja a tüdőröntgent is. Nem dohányzom, meg körülöttem senki sem és vírusfertőzésem sem volt. Ezek ellenére lehet valami?
17/L
Sajnos előfordulhat, de allergia vizsgálaton voltá már?
Köhögsz fel valami váladékot?
A mandulából nem jön fel váladék.
Ha azt mondod idén már CT-ztek satöbbi és negatív lett, akkor ne akarj elmenni további röntgen vizsgálatokra, nyílván az orvosod sem véletlenül küld el többre.
Allergiára gyanakodhatsz, amivel fül orr gégészhez kéne elmenned, aki ha kell tovább küld az allergológiára.
A CT kimutatta volna, ha a tüdődben bármi lenne, radiológián dolgozom.
Fül orr gégészhez menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!