Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 2L Coca-cola. Ez már...

Napi 2L Coca-cola. Ez már függőség? Hogyan szabadulhatok meg tőle? 17/F

Figyelt kérdés

Kb 5.-dikes koromban kezdődött. Akkor már rengeteg energiaitalt ittem. Majd fokozatosan coca-colat kezdtem inni. Kilencedikig simát ittam aztán meghíztam és zero, light-ra szoktam. De már vagy 3-4 éve minden nap elmegyek boltba colaért mert nem birnám ki nélküle. naponta 2-2,5 liter simán megiszok. Próbáltam abbahagyni de nem birom ki szerintem már elvonási tüneteim vannak tőle. Amikor nem iszom akkor kávét vedelek helyette.... Egyszerűen nélküle nem tudok koncentrálni, nem tudok olvasni egyszerre 5 percnél tovább, nem tudok befejezni semmit mert kapkodok stb.... Ezek már előtte is fennáltak és erre iszom szerintem a colat, energiaitalokat, kávét stb.

Ezenkívül mostanság szörnyű hangulatingadozásaim vannak. Tegnap nagyon jól éreztem magam ma pedig unatkozok és szörnyen depressziós vagyok. Ebből hogy lehet kimászni?? Valaki aki már tapasztalt hasonlókat Segííítsen!!

2012. máj. 23. 09:29
1 2
 11/12 urgemartin válasza:
ez nem kóla hanem koffein függőség!!! :D
2013. febr. 27. 02:01
 12/12 anonim válasza:
Szia, sikerült leszokni? Én is hasonló helyzetben vagyok, és igyekszem fokozatosan haladni. Elolvastam minden rémisztő egészségi hatást, és valamennyire használ, mert ha iszom, kattognak a fejemben a rémképek... azért mégis megkívánom, sajnos :( Ha nem iszom, használhatatlan vagyok, álmos vagyok, képtelen koncentrálni :( Ez borzasztó...
2013. okt. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!