Mit tennétek a helyemben? [droghoz kapcsolódik]
Ma délután haverokkal, elmentünk ökörködni egy játszótérre, és láttunk 3 embert. Kettő valószínű drogozott, a harmadik !VALÓSZÍNŰ! most kezdte. Hangosan kiabálták a csajnak: Igyál már igyál már (megjegyzem 1 literes kóla volt a kezükben) És a csaj ivott belőle, és kiköpte. Még a lány nem látta a két srác öklözött a csaj felett, és összemosolyogtak. Utánna láttuk hogy a lány valamit szív a kezéből. Ja igen még annyit a kólás dologra, hogy azt láttuk hogy az egyik csávó simán beleivott a kólába, de a csaj kiköpte, majd a lány felordított: De király vagyok, de király vagyok.
Mit tennétek a helyemben? Én arra gondolok hogy rájuk hívom a zsarukat, vagy (ja és mindig ott vannak, péntekenként ebben az időben) tudom hülye ötlet, de nyomtatok egy lapot, amin a drog káros hatásai vannak, és lerakom oda ahol szoktak "gyülekezni". Segítsetek kérlek! A szívem szakad meg ezen a lányon, azt a két f*szkalapot meg legszívesebben felgyújtanám...
szerintem whiskey kóláztak és lehet elszívtak egy spanglit. a srácok kitalálták h leitatják a csajt és .....
ilyet gyakran látni, kottarészegek lesznek és hazamásznak. nincs velük dolgod, a helyedben a saját életemmel törődnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!