Mitől van ez? Zsibbadás az ujjaimban
Figyelt kérdés
A gyűrűsujjam hegye elkezdett zsibbadni, kb egy hete és mostmár az egész ujjam zsibbadt állandóan, néha még a kisujjam is és egyszer piros pöttyök jelentek meg alatta a tenyeremen. Valami keringési probléma?2012. máj. 19. 10:58
1/5 anonim válasza:
Nyaki gerinc elmeszesedése miatt zsibbadhat az ujjad, a kiütések más lapra tartoznak.
2/5 anonim válasza:
szia!
Lehet vashiány is! Nekem az egész tenyerem zsibbadt, amikor vashiányom volt.
3/5 A kérdező kommentje:
A nyaki gerinc elmeszesedés (ha tényleg az a baj,nem tudom) mennyire veszélyes? Mitől alakulhat ki? 15/l
2012. máj. 20. 23:50
4/5 anonim válasza:
En napi 10-12 orat ulok a gep elott, munka miatt, nekem is zsibbad neha az ujjam a nap vegere. Fontos, hogy kenyelmes legyen a szeked meg az asztalod, kulonben az idegszalak megnyomodnak a karodban/csuklodban es zsibbadni fog a kezed/ujjad.
5/5 anonim válasza:
Keress fel egy csontkovácsot. Őrbottyánban tudok egy jót. Ha írsz privit, megadom az elérhetőségét. Engem is ő gyógyított meg, pontosan ilyen problémák miatt mentem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!