Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire fáradt?
Figyelt kérdés
Már hetek óta nagyon fáradtnak érzem magam, egész nap olyan vagyok, mint akit fejbe vertek. Pedig 7-8 órát alszom mindennap. Kávét is iszom, mégsem segít. Régen sokkal energikusabb voltam, most meg szinte alig állok a lábamon. Beteg nem vagyok. Talán vitamint kéne szednem? Vagy mi lehet a probléma?2009. jún. 26. 18:34
1/3 anonim válasza:
Többszáz oka lehet. Hány éves vagy? Fiú/lány? Mert a klimax is igy kezdődik.
Mennyit mozogsz, mennyit vagy szabad levegőn?
Háziorvos- vérkép, vizelet,testsúly, vérnyomás,stb.
A vitamin szedés jó ötlet, de csak több hét után van eredménye, ha ez az ok. Alapból jól kellene táplákoznod. Ezt pedig minden második ember nem tudja, hogy mit is jelent.
2/3 anonim válasza:
Lehet h. front. Mozogj, sportolj, pörgesd fel magad! A kávét nem ajánlanám, mert miután elmúlik a hatása, sokkal fáradtabb leszel. Helyette inkább jegestea :)
3/3 A kérdező kommentje:
26/L Orvosilag minden rendben, a munkámból adódóan rendszeresen kivizsgálnak. Friss levegő is megvan, családi házban lakom, sokat vagyok kint. A táplákozásommal viszont lehet, hogy nincs minden rendben, sokkal több zöldséget és gyümölcsöt kellene ennem. Meg rendszertelenül is étkezem. Köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 26. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!