Miért vagyok álmos ha alszok sokat?
Figyelt kérdés
Egyszer aludtam este 8 órától reggel 11-ig TIZENÖT ÓRÁT és felkelés után még mindig álmos voltam. Valamikor csak 10-12 órát alszok de akkor is. Nem értem , hogy van ez ?2012. máj. 11. 19:58
1/8 anonim válasza:
Talán vashiány? Laborvizsgálat nem ártana.
2/8 anonim válasza:
Az alvásoddal lehet valami. Lehet, hogy többször is kihagy a légzésed alvás közben, vagy nem alszol mélyen, gyakran felébredsz rövid időre.
3/8 A kérdező kommentje:
Szoktak lenni olyanok hogy felébredek hirtelen.
2012. máj. 11. 20:08
4/8 anonim válasza:
Minél többet alszol, annál álmosabb leszel.
Legyél sokat friss levegőn.
5/8 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, de ébredés után 5 percel már nem vagyok álmos.
6/8 anonim válasza:
Már írták felettem, minél többet alszol, annál fáradtabb vagy. 5-7 óra alvás bőven elég, nem leszel nyomott fél napon keresztül, max negyed óráig.
7/8 Bence.007 válasza:
Ha regebben keveset pihentel, a ki nem pihent orak szama mindig osszeadodik.. de teny,hogy ha sokat alszol tenyleg hozza tudsz szokni. Ha legzes kihagyasaid vannak akkor meg alt. rosszakat kell almodj, vagy lidercnyomasaid is lehetnek.
8/8 Bence.007 válasza:
Ja igen. Es emelett lehet alacsony vernyomasod, vagy kezdodo vagy enyhe narkolepsziad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!