Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért alszok ilyen sokat?

Miért alszok ilyen sokat?

Figyelt kérdés

20éves vagyok, 10-12 órákat szoktam aludni, leginkább reggel, akkor valahogy jobban esik, sokszor fent vagyok reggel 6ig és este 6ig alszom.Egyszerűen nem bírok felkelni, annyira jól esik aludni, régen elég volt 7-8 óra is bőven.Ma reggel 5kor keltem 7óra alvás után és mostanra már el tudnék aludni annyira álmos vagyok, nem értem:S

Ti mennyit szoktatok aludni?

2010. aug. 17. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
hát ha lefekszek 10-kor akkor elég 8-9 óra,ha később fekszek le egy-két órával akkor alszok jóval többet is.
2010. aug. 17. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
és 17 éves vagyok
2010. aug. 17. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van mert felborult a ciklusod. Egész éjszaka fent vagy,ez nem normális igazából Max éjfél előtt le kéne,hogy feküdj.
2010. aug. 17. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:

viztos vitaminhiányod van és fáradékony vagy,

vagy csak nincs semmi dolgod ami miatt muszáj felkelned :)

2010. aug. 17. 15:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó a vérképem, 3 hónapja voltam vérvételen és azt mondták, hogy tökéletes, és akkor is ugyan így voltam az alvással.Ha van ami miatt fel kell kelnem akkor felkelek, amúgy meg alszom tovább:D

Suli miatt lesz ez érdekes mert nem lesz időm tanulni ha ennyit alszom, ha meg nem alszom ennyit akkor fáradt vagyok és nem megy a tanulás:S

2010. aug. 17. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Ha van egy kis szabadidőm, egyből bedőlök az ágyba.
2010. aug. 17. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Sztem el vagy tunyulva a nagy nyári szünet miatt..

Hidd el ha elkezdődik a suli,akkor újra belerázódtsz és nem leszel álmos!Egyébként én mikor anno suliba jártam,suli után otthon mindig ledőltem 1 órára pihizni:D

2010. aug. 17. 16:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Középsuliban én is aludtam délután 1-2 órát suli után:D

De most sajnos rá kell feszülni a tanulásra.

2010. aug. 17. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is tudnék aludni sokat, de van mikkor csak iszok egy energia italt, vagy 1 kávét, aztán úgy jobb.

Persze nem rászokni, de néha lehet inni szerintem :)

2010. aug. 17. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ráncos a bőröd nem lesz egyhamar ennyi alvással :D
2010. aug. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!