Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Befolyásolja a mellek növekedé...

Befolyásolja a mellek növekedését, alakját, tartását ha sokat alszok a hasamon fekve?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is hason alszom, de nem vettem még észre hogy reggelre eltűntek volna a melleim.
2010. márc. 18. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Hacsak nem alszol naponta 24 órán át, akkor NEM!

A mellek tartását leginkább a gravitáció befolyásolja : lehetőleg viselj megfelelő méretű melltartót, hogy megelőzd a tartószalagok megnyúlását. Ha a tartószalagok megnyúlnak, azt már csak műtéttel lehet korrigálni.

Sportolásnál viselj erős sport-melltartót, mert ilyenkor még erősebben vannak igénybevéve a mellek tartószalagjai.

A melleid ALAKJÁT örökletesen "kaptad" szüleidtől, ezen nem tud változtatni a hason alvás...

A melleid növekedését sem befolyásolja az alvás mikéntje : ami ki akar nőni, az akkor is kinő, ha naponta 10 órát fekszel hason! :D

(Ha meg nem nőnek megfelelően a melleid, az leginkább a hormonháztartásnak, súlyodnak köszönhető.)

Szóval, nyugodtan aludj úgy, ahogy neked a legkényelmesebb! :DDDD

2010. márc. 18. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!csak elgondolkodtam ezen mert úgy hallottam hogy hason alvás nem egészséges bár a mellekre nézve nem mondtak semmit
2010. márc. 18. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!