Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sztrok utáni állapotnak...

Sztrok utáni állapotnak milyen átmenetei voltak nálad a felépülésig és mennyi időre volt szükséged?

Figyelt kérdés
Teljes bal oldali bénulással járt az enyém,már lábadozom,a zsibbadás még mindig meg van és senki nem mond semmit.Az orvosok sem válaszolnak,csak hárítanak.

2012. máj. 7. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyedi, hiszen függ attól, mennyi idő telt el a kezdetétől a kórházba érkezésig, milyen mértékű a károsodás, mennyi idős vagy, milyen a fittségi állapotod, akaraterőd stb.

Papámnak volt stroke-ja, neki hosszú hónapokba telt, míg magától tudott járni.

Évekkel ezelőtt történt, de egy kis sántaság megmaradt.

Nagyon sokáig foglalkozott vele gyógytornász, hiszen olyan, mintha újra meg kellene tanulni járni, használni a kezét.

Ő szerencsére rájött, hogy stroke-ot pont azért "kapta", mert túl feszülten élte addig az életét, ideje lassítani.

Azóta már sokkal nyugisabban él, mondjuk persze nyugdíjas is lett közben, így könnyebb.

A gyógyulás lassú folyamat, de ha a jó oldalát nézzük, az ember sok mindent megtanulhat önmagáról, van idő befelé fordulni, átértékelni pár dolgot.

2012. máj. 7. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
52 éves vagyok,férfi,sovány testalkatú.Tavaly októberben kaptam a sztrokot,egymás után háromat.A bal oldalam teljesen lebénult. 2 hét múlva kikeltem a kerekes székből,azóta nem ültem vissza.Segéd eszközt sem használok.Nemzetközi kamion sofőr voltam.Én is túl feszítettem a húrt.
2012. máj. 7. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet most veled?
2021. jan. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!