Mi annak a betegségnek vagy állapotnak a neve amikor egy férfi utálja a nőket?
Figyelt kérdés
nem a homoszexualitásra gondolok hanem ara, hogy gyűlölöm őket.2012. jan. 14. 14:28
3/11 anonim válasza:
amilyenek a mai nők, nem is csodálom, ha megutáltad őket
de vannak még rendes és egyben szép nők is, ezt tudom biztosra, a probléma, hogy foglaltak
6/11 anonim válasza:
Hát ha tini vagy akkor nincs semmi, a tini akik utaljak a csajokat azok éretlenek, de gondolom nem erre gondolsz.
7/11 RockyCellar válasza:
B*zi, S*ggfej, Meleg, Homokos, STB
8/11 anonim válasza:
Na, és annak, amikor egy nő gyűlöli a nőket? Mert én meg ilyen vagyok. Teljességben megértelek. Egyénként szerintem is egyszerűen csak nőgyűlölőnek nevezik. De amúgy miért utálod őket? Csak spontán azért, amilyenek, vagy van ennek valami háttere?
9/11 anonim válasza:
Én lányként megértelek téged. Életem legnagyobb hibája volt testnevelés tagozatos iskolába jönni, heti 5 tesivel, azaz heti 10x vagyok egy öltözőben lányokkal.
"Szerinted itt ez a hasamon háj vagy izom?:// Annyira hájas vagyok.." "Igen, ez egyértelműen zsír." És besértődött a drága, azóta nem beszélünk.:) De állandóan ez van. "Olyan hülyén nézek ki ebben a ruhában" "És ez reggel öltözködéskor nem tűnt fel" Hát...nem véletlenül gyűlöl az összes lány az osztályban, undorító az összes. A fiúkat jobban csipázom.:D
10/11 aya26 válasza:
Hímsovén :) Nekem az egyik tanárom az volt.. élvezet volt az óráján hallgatni a szövegeit, minden 2. mondatában a nőket szidta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!