Az, hogy nem aludtam kb.30 órája okozhat depresszív hangulatot?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 7kor felkeltem, azóta csak ma hajnalban aludtam kb. másfél órát és ma délután kb. 1 órát. A kedvem most elég rossz, mindent borúsan látok. Lehet ez attól, hogy nem aludtam?2012. ápr. 20. 20:45
1/2 anonim válasza:
ez változó,nálam hiperaktivitást okoz,ha huzamosabb ideig nem alszok,de ha nem tudod az okát a rossz kedvednek,akkor emiatt is lehet.
2/2 anonim válasza:
lehet épp.ahogy fáradsz az agyadnak a regenerálódáshoz alvásra van szüksége amit nem kap meg, azért ingerlékenység alakulhat ki és álmatlanság (depressziv hangulat nem hacsak nem vagy fent 4 napot..már ha kibirod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!