Mit tegyek ha folyton fáradt vagyok?
Figyelt kérdés
Általában olyan 10 körül alszok el, és reggel 6kor ébredek, ha ezt a 8 órát nem alszom meg nagyon kába vagyok egész nap, mindamellett mostanába egyre többet veszem észre, hogy hiába alszok nem pihenem ki magam.
Már pedig vizsgaidőszakban nem engedhetek meg magamnak, nai 10-12 óra alvást, meg egyébként sem.
Mit tegyek, hogy kipihentebb legyek?
2012. ápr. 19. 15:34
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne , mert Én is folyton fáradt levert vagyok !
Magnéziumot szedek , mert sokan ajánlották , de nem veszek észre semmi javulást , pedig már 1 hónapja szedem :-(
2/3 A kérdező kommentje:
Vitaminokat én is szedtem egész télen, nem sokat jelentett, egész nap aludnék, olyan vagyok mint akit jól fejbe vertek, szörnyű.
2012. ápr. 19. 15:40
3/3 anonim válasza:
Iktassatok be heti egy két alkalommal valami mozgást.Megmozgatja az izmokat, gyorsítja a vérkeringést, segíti az emésztést,segít a cukor lebontásában.Így javulhat az általános közérzet-nem vagyok egy őrült sportember,mindössze kb egy hónapja kezdtem el futni, minden nap úgy 30percet,és minden sokkal jobb. Reggel egész másképp kelek, egész nap vidám vagyok, és úgy mindig csinálnék valamit, és még fogytam is egy picit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!