Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandóan fel van puffadva a...

Állandóan fel van puffadva a hasam. Milyen betegségekre utal? Esetleg ételallergia lenne?

Figyelt kérdés

A problémám már hosszú ideje fennáll ami a következő: ha eszek bármilyen ételt! vagy iszok egyből érzem, hogy puffad felfele a hasam. Már pár falat ételtől is puffad a hasam. Nagyon kellemetlen feszítő érzés és egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mitől lehet ez. De így már enni sem merek. Egyébként vékony testalkatú vagyok. A bőröm is nagyon csúnya pattanásos szerintem ennek is köze van a puffadt hasamhoz. Az emésztésem nagyon rossz, pedig oda szoktam figyelni arra, hogy miket eszem.

Szoktam méregtelenítő kúrákat is csinálni, de az sem segít. Szedek haspuffadás elleni gyógyszereket is, azok sem válnak be. Már nem tudom mit kéne tennem, de ez egyre csak rosszabb.

Ételallergia lenne vagy mi?

Kérlek írjatok, hogy ti mit javasoltok nekem! Mert ez így szörnyű!

Köszönöm!

2012. ápr. 17. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Candidára antibiotikum? A candida az egy gomba, az antibiotikum szedése meg kedvező a gombáknak ....

Egyébként nekem ugyanilyen tüneteim voltak mint neked. Gyomortükrözésen refluxot és kontaminált vékonybelet állapítottak meg. Továbbá az epehólyagban van egy polip is.

2012. máj. 6. 09:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez elég durván hangzik,amit írtál. Rosszul írtam, nem antibiotikumot írt rá az orvos, hanem vmi Nystatin filmtablettát. Remélem nekem "csak ez" a candida a bajom. Bár mióta diétázom, azóta kicsit jobb, de még mindig fel van puffadva a hasam... és fogytam is 2hét alatt....
2012. máj. 8. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!