Pszihés alapú álmatlanság? Mi a teendő?
Szerintem első körben próbáld meg letisztázni magadban, hogy mitől félsz, miért vagy nyugtalan, ha nem ég a villany és anyukád is alszik már? Valószínű, hogy van benned egy szorongás, hisz ahogy írtad, ha anyukáddal együtt alszol akkor nincs gond.
Esetleg még tudom ajánlani a gyógynövényes nyugtatókat, altatókat. Ezekhez nem lehet hozzászokni, teljesen ártalmatlanok, legalábbis ahogy én tudom. Nekem is kamaszkoromban ajánlotta a háziorvosom a HOVA nevű tablettát, hogy el tudjak aludni esténként és ne idegeskedjek elalvás előtt.
Én is sokat merengtem azon hogy mitől félek, imádom a horror filmeket sose voltam ijedős mindent úgy néztem hogy meg se rebbentem nem is takartam el a szemem közben. egyetlen film maradt meg bennem a Kör című filmben Samara, titkon mindig őt láttam a sarokban, a sötétben. De ez már olyan régen volt lehet hogy magamról már tudom hogy nem félek, de ez így megmaradt.
Eddig 2 altatót próbáltam már. egy macska gyökeres altatót. és a VALERIÁNA-t . az elsőnek nem volt rajtam hatása. A valeriánának meg nem elalvas elött hanem felkelés kor volt. gondoltam szombat este beveszek egyet hogy a hétvégén ki aludtam magam erre felkeltem vasárnap fél 3 kor. szóval annak utólag van hatása. :(
Én a HOVA-t ajánlom, bár nem emlékszem, hogy nekem hatott-e vagy sem, jópár éve volt.
Viszont van egy kis bogyó, sajnos nem tudom, hol kapni. Talán drogériában is láttam egyszer. Pici kerek fehér-zöld doboza van, valami német felirat van rajta. Na az egy nagyon jó kis gyógynövényes altató! Amikor napokig nem aludtam egyszer az idegességtől, bekaptam egyet és csodát tett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!