Miért van ez, már órán is?
Nagyon rosszul alszom nyár óta. Nyáron kezdődött, aztán most suli alatt is, de annyira rosszul hogy vagy az van hogy fél 1-ig nem tudok elaludni (6kor van ébresztő mobilomon) vagy elalszom 11-kor de megébredek hajnali 3-kor és nem tudok visszaaludni.
Nem érzem magam stresszesnek: mindig jó tanuló voltam, 5ös, bár most készülünk érettségire az igaz. Azt hittem a jogsi miatt vagyok ideges de megcsináltam letettem a jogsit, és azóta is sz*rul alszom.
Annyira roszs hogy ma órán is elaludtam kb 3-5 percet tuti aludtam. 5-nél többet nem mert felébredtem a padtársamra meg alig pár mondat hiányzott a füzetemből abból amit a tanár lediktált.
De félek hogy észreveszik suliban is... mit tegyek? Iszom kamillateát, korán ágyban vagyok (negyed 11-kor... de sokszor csak forgolódom fél 1-ig...)
Kamillatea néha segít.
Mi miatt lehet ez? Hogy szüntessem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!